*** INGYENES SZÁLLÍTÁS ***

5000 Ft feletti rendelés esetén minden 
PostaPont / MOL PostaPont / Csomagautomata átvételi pontra!

Garancia


Termékeinkre rendeltetésszerű használatuk mellett 3 hónap garanciát vállalunk a 151/2003. Korm. rendeletnek megfelelően.

Ha az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, a vásárlástól számított 5 napon belül kérjük jelezze telefonon +36 1340 5043 vagy e-mailben. Amennyiben cserélhető a termék, küldünk helyette másikat vagy megtérítjük az árát. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges, ezért fontos, hogy azokat ugyanúgy megőrizze, mint bolti vásárlás esetén.

Kérdéses, illetve vitás esetben fenntartjuk a jogot arra, hogy- a vonatkozó jogszabályokkal összhangban- a hibásnak vélt terméket bevizsgáltassuk és annak cseréjéről 15 napon belül hozzunk döntést. Amennyiben a termék megvizsgálása után kiderül, hogy annak meghibásodása nem rendeltetésszerű használat következtében történt, úgy a garancia nem vonatkozik rá.

 

Vásárlástól való elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követően követően 2 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényt kizárólag elektronikus levél útján jelezheti a info@bizsuk.com e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli.

Amennyiben a vásárolt termék nem nyerte el tetszését és 5 napon belül saját költségén visszaküldi, választhat helyette másik terméket vagy kérheti a termék árának visszatérítését. .

Kedves Látogató! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát!