*** INGYENES SZÁLLÍTÁS ***

5000 Ft feletti rendelés esetén minden 
PostaPont / MOL PostaPont / Csomagautomata átvételi pontra!

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A kézbesítés a megrendelés visszaigazolását követően másnap, de maximum 5 munkanapon belül történik. A vevő a küldemény átvételekor ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük ne vegye át. A vevő köteles az átvételkor az árukat tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhoz szállítás

Miért jó választás a házhoz szállítást? Mert kényelmes! Kiválaszthatja a kézbesítés pontos időpontját, kérheti a csomag kézbesítését otthoni vagy akár a munkahelyi címre is!

PostaPont

Mi a PostaPont előnye? Több mint 2500 magyarországi posta közül választhat, nyitvatartási időn belül a csomag bármikor átvehető. A küldemény érkezéséről SMS-ben értesítjük. A csomag az értesítés követően 5 munkanapig átvehető.

MOL PostaPont

Miért érdemes MOL kútra rendelni? Mert a legtöbb MOL benzinkúton található PostaPont éjjel-nappal nyitva van, így nem kell igazodni a nyitvatartási időhöz! Ahogy megérkezett a csomag a kiválasztott benzinkútra, SMS-ben értesítjük. A csomag az értesítés követően 5 munkanapig átvehető.

Csomagautomata

Miért érdemes kipróbálni a Csomagatumatát? Mert nincs várakozás, a megrendelt csomag bármikor egyszerűen és gyorsan átvehető. Az átvétel miatt nem kell kitérőt tenni, hiszen a Csomagautomaták többségét bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken találhatóak meg és 24 órában rendelkezésre állnak. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményt 2 munkanapig tároljuk az automatában. Csomagot egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával vehető át az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítjuk valamely közeli postára, melyről újabb SMS-et küldünk.

Szállítási költségek Magyarországon belül:

Házhoz szállítás 

9.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes

5.000 Ft feletti rendelés esetén 600 Ft

5.000 Ft alatti rendelés esetén 990 Ft

PostaPont | MOL PostaPont | Csomagautomata

5.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes

5.000 Ft alatti rendelés esetén 990 Ft

Személyes átvétel:

        A megrendelt áru személyesen is átvehető a nagykereskedésünkben, ahol azonban csak bankkártyás fizetés lehetséges.

Címünk: Xuxa Bizsu nagykereskedés, 1134 Budapest Dózsa György út 150. (LUNAR Irodaház | Parkoló bejárat a Kassák Lajos utca felől)              

Telefonszámunk: +36 1 340 5043                                                                                                                                                                                                                

Nyitvatartás: Hétfő-Csütörtök 08:30-16:30

Kedves Látogató! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát!